Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Les teles favorites dels nostres clients a Barcelona – Fundes Sofà

En Comfort Works estem enamorats de Barcelona! Ens encanta la ciutat, la seva vida, la seva gent, la seva gastronomia … I a més tenim molt bons clients en ella.

És per això que ens hem decidit fer aquest rànquing amb les fundes de sofà preferides dels nostres amics de Barcelona. Es tracta d’una llista amb les teles preferides a Barcelona per a les fundes de sofà en el que va d’any. Quins seran els teixits preferits a la Ciutat Comtal?

¿Preparats? ¿Llestos? Comencem!

1. Fundes Sofà Kino Shadow

Comencem amb la tela preferida de la capital de Catalunya: Kino Shadow! Una tela molt resistent i durable perfecta per a grans famílies. El millor d’aquesta tela és que es pot rentar a màquina i així pots mantenir el teu sofà sempre net. És el nostre best-seller a Barcelona!

A continuació pots veure com quedaria en un sofà:

2. Fundes Sofà Kino Frost

Al número 2 del rànquing, tenim de nou a les fundes de sofà fetes amb teles Kino. En aquest cas es tracta de la tela Kino Frost, que té un color més neutral i clar. La veritat que encara que moltes persones prefereixen optar per colors foscos per evitar les taques de brutícia, amb les teles Kino no t’has de preocupar d’això. Ja que com hem dit abans es poden rentar a màquina i són molt resistents.

La següent foto ens l’ha enviat una blocaire amb la qual hem col·laborat:

3. Fundes Sofà Urbanskin Kramfors

I el lloc 3, és per a les fundes fetes amb una de les nostres teles més premium: la tela Urbanskin Kramfors. Súper còmode i durable, li pots donar un aspecte premium a gairebé qualsevol tipus de sofà. Fins i tot si el teu sofà no és de cuir!

Què us sembla com ha quedat aquest ?:

4. Fundes Sofà Kino Navy

I seguim amb una nova funda de sofà feta amb tela Kino. En concret, la tela Kino Navy. Una tela amb un color blau fosc que aporta elegància i sofisticació. Si estàs pensant en demanar una funda amb aquesta tela recorda accesorizar al sofà amb coixins o mantes de tons més clars.

La següent funda té una faldilla llarga i plecs en les cantonades:

5. Fundes Sofà Kino Denim

Una funda amb una de les meves teles preferides! Es tracta de la tela Kino Denim, que compta amb un teixit molt similar als teixits texans. Si aquestes pensant a demanar mostres de teles pròximament, et recomano que valors aquesta tela. Et va sorprendre!

Ens encanta la decoració utilitzada per combinar amb aquest sofà:

6. Funda Sofà Shire Mustard

I en el lloc número 6, però no per això menys important tenim la tela Shire Mustard. Després de diverses fundes de colors més neutrals, aquesta funda està feta amb una tela plena de vida i color. Està agradant molt últimament i nosaltres també ens hem animat i tenim una funda igual a l’oficina.

Si vols reviure i donar un aspecte modern al teu sofà, atreveix-te amb la tela Shire Mustard:

Per descomptat, això és només el top 6 de les nostres fundes, però hi ha moltíssimes més. Tenim més de 60 tipus de teles a la nostra web! Si tu també vols renovar el teu sofà amb una nova funda de reemplaçament pots demanar mostres de teles a la secció de Mostres de Tela del nostre web. Et van encantar!

Us agradaria que afegíssim una nova tela al nostre catàleg? O voleu més informació dels nostres productes? Podeu deixar-nos un comentari a la secció de comentaris d’aquest post o enviar-nos un e-mail a info@comfortworks.com.au. Us llegim sempre.

També podeu seguir-nos a les nostres xarxes socials per inspirar-i estar sempre connectats amb nosaltres. Tenim comptes a Facebook, Instagram i Pinterest.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment